Skip to main content

Vrij en vreugdevol jezelf zijn

Rianne

Als kind al was ik gek op dolfijnen, en koesterde de droom om ooit met hen te zwemmen. Sinds 2012 ben ik steeds bewuster en actiever met deze prachtige wezens aan het samenwerken, in eerste instantie vooral in de energie. Dit brengt veel vreugde, stroming, speelsheid en verdieping in mij en mijn leven.

Vanaf 2017 heb ik meerdere magische weken mogen zwemmen met de spinnerdolfijnen van Sataya. Het voelde als diep thuiskomen. De immense liefde, kracht en energie ik heb mogen ervaren is niet te beschrijven. 

Al vóór mijn eerste dolfijnreis wist ik: ooit ga ik zelf op deze manier mensen in contact brengen met de dolfijnen. Nu mag ik deze grote droom leven, door anderen mee te nemen in de magische ontmoetingen met de “engelen van de zee”. 

Op het land begeleid ik mensen individueel en in groepen op de reis van bewustwording en thuisZijn in jezelf. Ik hou ervan ruimte te scheppen en ervaringen te creëren voor ‘diepzielduiken’. Hierin kunnen we ons eigen donker en licht ontmoeten, en onze ware kracht en innerlijke wijsheid leren kennen. Dit doe ik via o.a. klank en zang, coaching, opstellingen, rituelen, meditatie en visualisatie, en energetisch-, emotioneel- en lichaamswerk. 

Zo kunnen we stap voor stap steeds meer voluit leven en liefhebben. En ten diepste ontspannen, genieten, spelen en bewust creëren wat ons hart en ziel verlangt. Net zoals de dolfijnen, die ons dit prachtig voorleven.

Deze reis begeleid ik samen met Larissa van Beek, met wie ik al meer retraites heb mogen verzorgen. Zij is een prachtige, intuïtief afgestemde vrouw die werkt en leeft vanuit haar hart. Met haar helende, heldere vermogens, en diepe verbinding met de dolfijnen, vormen we samen een fantastisch team. Warm, betrokken, enthousiast, speels, authentiek, magie, diepte, oervertrouwen, lol…

We hebben enorm veel zin in de reis! Ga je mee? 

Je vindt mij en mijn events ook op Facebook en Hipsy.

Inschrijven voor mijn nieuwsbrief kan hier