Skip to main content

Datum

28 apr 2024 - 05 mei 2024
Verlopen!
Rianne Sportel

Organisator

Rianne Sportel
Telefoon
+31637440419
Email
info@riannesportel.com
Website
http://www.riannesportel.com

Andere Organisatoren

Larissa van Beek
Email
info@aleen.nl

Vrij en vreugdevol jezelf zijn

Iedereen welkom, jongeren vanaf 9 jaar met hun ouder(s) in het bijzonder. 

Hoe bijzonder zou het zijn om samen met je kind deze onvergetelijke vakantie te beleven?
En hoe gaaf zou het zijn om samen met je ouders tussen de dolfijnen te zwemmen, en tegelijk nieuwe vrienden te maken aan boord van een grote boot!

Tijdens deze meivakantie week verwachten we vooral veel jongeren (vanaf 9 jaar) met hun ouders te verwelkomen. Maar natuurlijk is iedereen welkom, ook zonder kinderen! 

Kijk voor uitgebreidere informatie over de dolfijnreis in de andere reisweken van Rianne op deze site, en op haar website: www.riannesportel.com/dolfijnreizen

Specifiek voor deze schoolvakantie reisweek: 

In 2023 zijn we voor het eerst met een groep jongeren (vanaf 9 jaar) en hun (groot)ouders op reis geweest: het was een groot succes! 

De kinderen hebben naar hartelust samengespeeld, spelletjes gedaan en genoten van de dolfijnen. Ook de ouders konden hun hart ophalen en ontspannen. Ze hebben nieuwe verdieping in het contact met hun kind(eren) ervaren, en hun eigen ontmoetingen met de dolfijnen gehad. 

Het programma en de begeleiding op de boot zullen zoals altijd afgestemd zijn op de aanwezigheid van de dolfijnen, en deze week in het bijzonder op de jongeren én hun ouders.

Als de dolfijnen thuis zijn, zwemmen we meerdere keren per dag met ze samen. Ook zullen we de meeste mooie vissen en wonderlijke waterwezens ontmoeten, wanneer we snorkelen bij de koralen van het rif. 

Op de boot hebben we alle tijd en ruimte om lekker te niksen, te doen waar je zin in hebt, spelletjes spelen, boekje lezen, tekenen, waterplonsen, lachen, dansen/bewegen, zingen en uitrusten. We genieten van het heerlijke eten, en je kunt slapen in je eigen hut of op het dek onder de prachtige sterrenhemel!

Verder kijken we in het moment waar behoefte aan is. Soms zullen we gezellig met elkaar als groep iets ondernemen, zoals een speels samenzijn of deelronde om elkaar te horen. Soms zullen we samen met de jongeren iets doen, en kunnen de ouders met de andere begeleider bijvoorbeeld lekker samen mediteren, delen, of juist even luieren en uitrusten. ;-) En er zal vast van alles ontstaan wat we nooit van te voren hadden kunnen bedenken. Ga je mee?! :-)

Een droomvakantie om nooit te vergeten! 

Meer informatie over de reis vind je hier.    

Voor vragen, verder kennismaken en aanmelden voor de reis: bel of mail me gerust.

Rianne & Larissa

Deze reis wordt begeleid door Rianne Sportel en Larissa van Beek. 

We hebben al eerder samen dolfijnreizen én een schoolvakantie reisweek georganiseerd en daarnaast meerdere retraites. Larissa’s zoom Jair (dan 10 jr) zal ook meegaan op reis! We hebben er ongelooflijk veel zin in. :-)

Rianne: 

Als kind al was ik gek op dolfijnen, en koesterde de droom om ooit met hen te zwemmen.
Vanaf 2017 heb ik meerdere magische weken mogen snorkelen met de spinnerdolfijnen van Sataya. Het voelt telkens weer als diep thuiskomen. De immense liefde, kracht en energie ik tussen de dolfijnen ervaar is niet te beschrijven. Elke ontmoeting met hen, elke dolfijnreis, brengt een steeds diepere vreugde, verbinding, speelsheid en stroming in mij en mijn leven!

Larissa is een prachtige, intuïtief afgestemde vrouw die werkt en leeft vanuit haar hart. Met haar helende, heldere vermogens, en diepe verbinding met de dolfijnen, vormen we samen een fantastisch team. Warm, betrokken, enthousiast, speels, authentiek, magie, diepte, oervertrouwen, lol...

Meer informatie over ons vindt je hier