Skip to main content

Datum

15 - 22 apr 2023
Rianne Sportel

Organisator

Rianne Sportel
Telefoon
+31637440419
Email
info@riannesportel.com
Website
http://www.riannesportel.com

Rebalancing week

Ga je mee? Op hart openende reis die je in vakantiesfeer doet thuiskomen bij jezelf!
Deze reis wordt speciaal voor Rebalancers (i.o.) georganiseerd. Als je twijfelt of je tot deze doelgroep behoort, neem dan even contact op met Mariska.

Mariska:
Voor de Corona periode hebben we met een groep Rebalancers een week in Egypte gezwommen tussen de dolfijnen.
Leuk, zal je denken, maar de reis was veel indrukwekkender dan ik had kunnen denken.
Behalve de heerlijke zon, het oneindige warme water, de prachtige bemanning en de liefdevolle begeleiding van Anna, was de impact van de dolfijnen waanzinnig.

Het zijn dieren die met hun sonargeluiden een groot bereik hebben en de omgeving energetisch zuiveren. Dolfijnen vertegenwoordigen pure liefde en eenheid. Zij voelen ook dat we in de wereld naar een hoger plan gaan en begeleiden ons op deze weg. Ik ben daardoor anders teruggekomen en nog helderder in wat mij te doen staat.En ik voel het verlangen mij wéér op te laden tussen de dolfijnen.Sterker nog: ik voel het verlangen om dat met een boot met weer alleen maar Rebalancers (i.o) te doen! Behalve zwemmen tussen de dolfijnen kunnen we ook zelfonderzoek, mediteren, lichaamswerk en deelrondes doen.

Geweldig toch om dit met gelijkgestemden te doen?

De reis begint op het moment dat je Ja zegt! 

Meer informatie over de reis vind je hier.
Voor vragen, verder kennismaken en aanmelden voor de reis: bel of mail ons gerust.

Rianne & Mariska
Deze reis wordt begeleid door Rianne Sportel en Mariska Gieskes.

Rianne
Als kind al was ik gek op dolfijnen, en koesterde de droom om ooit met hen te zwemmen.

Vanaf 2017 heb ik meerdere magische weken mogen snorkelen met de spinnerdolfijnen van Sataya. Het voelt telkens weer als diep thuiskomen. De immense liefde, kracht en energie ik tussen de dolfijnen ervaar is niet te beschrijven. Elke ontmoeting met hen, elke dolfijnreis, brengt een steeds diepere vreugde, verbinding, speelsheid en stroming in mij en mijn leven!

Op het land begeleid ik mensen individueel en in groepen op de reis van bewustwording en thuisZijn in jezelf. Ik hou ervan ruimte te scheppen en ervaringen te creëren voor 'diepzielduiken'. Hierin kunnen we ons eigen donker en licht ontmoeten, en onze ware kracht en innerlijke wijsheid leren kennen. Dit doe ik via o.a. klank en zang, coaching, opstellingen, rituelen, meditatie en visualisatie, en energetisch-, emotioneel- en lichaamswerk. 

Zo kunnen we stap voor stap steeds meer voluit leven en liefhebben. En ten diepste ontspannen, genieten, spelen en bewust creëren wat ons hart en ziel verlangt. Net zoals de dolfijnen, die ons dit prachtig voorleven.

Je vindt mij en mijn events ook op Facebook en Hipsy.

Mariska Gieskes
Gedurende het werken als docent verpleegkunde ben ik mij gaan verdiepen in de alternatieve gezondheidszorg.

Via healing/reading, yoga, de tantra training, vrouwenworkshops, sexual grounding, de haptonomie opleiding en de opleiding systemisch werk ben ik terechtgekomen bij Rebalancing.

Momenteel heb ik een eigen praktijk en daarnaast werk ik als docent en examinator bij de Rebalancing opleiding. Voor mij is Rebalancing een prachtige vorm om meer in het hier en nu te zijn, om te genieten van het lichaam en daarmee te zijn met wat is.

+31-(0)6-25091995
mariska.gieskes@gmail.com
www.mariskagieskes.nl