Skip to main content

Datum

01 - 08 okt 2022
Verlopen!
Rianne Sportel

Organisator

Rianne Sportel
Telefoon
+31637440419
Email
info@riannesportel.com
Website
http://www.riannesportel.com

Vrij en vreugdevol jezelf zijn

De ultieme vakantie en een transformerende reis.
Ga je mee op vreugdevolle duik in jezelf en tussen de dolfijnen?

Een week lang verblijven we op het Sataya “Dolfijnenrif”. Deze lagune in het zuiden van Egypte is een krachtplaats en een ware oase van rust en sereniteit. Te midden van het heldere turquoise water word je gewiegd op de boot en verwarmd door de zon. Je zwemt dagelijks met de vrije dolfijnen en ontdekt de mooiste koraalriffen.

Snorkelend in het water word je opgenomen in een groep van soms wel meer dan 60 dolfijnen, die overal om je heen komen zwemmen. Moeiteloos nemen ze je mee in samen spelen, rusten en plezier maken.

De manier waarop de dolfijnen in vrede en harmonie samenleven is een inspirerend voorbeeld voor ons. Wij zijn te gast in hun habitat, en benaderen hen en hun leefomgeving met respect en dankbaarheid. De dolfijnen bepalen zelf of ze geïnteresseerd zijn in contact met ons of niet. Dat maakt deze ontmoetingen juist zo magisch!

Naast de betoverende onderwaterwereld genieten we overdag van het heerlijke eten, de zon, elkaar, de rust en ruimte voor jezelf, luieren, spelen, Zijn. ‘s Nachts slaap je onder de indrukwekkende sterrenhemel, of lekker knus in je kajuit. Moeiteloos zak je in de tijdloze stroom van ontspannen, gezelligheid, opladen en verstillen.

Magische ontmoetingen
In de ontmoetingen met de dolfijnen opent je hart zich als vanzelf. Hun liefdevolle energie omhult en doorstroomt je, en raakt je aan in je kern. Veel mensen voelen zich in hun aanwezigheid ‘thuiskomen’ in zichzelf.

De dolfijnen spiegelen onze vrije, stromende staat van zijn. Met hun zachte, speelse kracht helpen ze ons herinneren wie we in essentie zijn. Op hun eigen, liefdevolle wijze helpen ze je contact te maken met de wijsheid en verlangens van jouw hart en ziel. Dit kan inspiratie en inzichten brengen over hoe jij je leven vorm wilt geven. Voor iedereen zal de -innerlijke- reis heel uniek en eigen zijn.

Tijdens de reis zullen we ook verbinding maken met de energie van de walvissen, grootse hoeders van oeroude kennis. De energetische aanwezigheid van de walvis brengt een ervaring van Zijn, diepe rust, stilte en allesomvattende liefde.

Diepzielduiken
Dagelijks bieden we momenten van verdiepend samenzijn, om stil te staan bij wat we ervaren. Deze momenten van bewustwording en integratie ontstaan in afstemming met elkaar en de dolfijnen. Je bent altijd vrij om te kiezen of je meedoet of niet. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld meditaties, deelrondes, zacht lichaamswerk, kleine opstellingen, stilte, dansen, klanken en zingen. Deze momenten verdiepen niet alleen de verbinding met jezelf, maar ook jouw verbinding met de dolfijnen en de helende frequenties van Sataya.Een week lang vertoeven in dit immense veld van liefde en eenheid is diep transformerend en kan levensveranderend zijn. Je gaat naar huis met hernieuwde kracht en energie, gevoed en opgeladen. Je voelt je sprankelend van binnenuit, en rustend in vertrouwen en liefde. Na de reis zul je merken dat de gehele ervaring en de energie van de dolfijnen nog lang doorwerkt in jou en in je leven. Welkom op dit onvergetelijke en hart-openende avontuur.

De reis begint op het moment dat je Ja zegt!

Meer informatie over de reis vind je hier.

Voor vragen, verder kennismaken en aanmelden voor de reis: bel of mail me gerust.

Rianne

Als kind al was ik gek op dolfijnen, en koesterde de droom om ooit met hen te zwemmen. Sinds 2012 ben ik steeds bewuster en actiever met deze prachtige wezens aan het samenwerken, in eerste instantie vooral in de energie. Dit brengt veel vreugde, stroming, speelsheid en verdieping in mij en mijn leven.

Vanaf 2017 heb ik meerdere magische weken mogen zwemmen met de spinnerdolfijnen van Sataya. Het voelde als diep thuiskomen. De immense liefde, kracht en energie ik heb mogen ervaren is niet te beschrijven. 

Al vóór mijn eerste dolfijnreis wist ik: ooit ga ik zelf op deze manier mensen in contact brengen met de dolfijnen. Nu mag ik deze grote droom leven, door anderen mee te nemen in de magische ontmoetingen met de “engelen van de zee”. 

Op het land begeleid ik mensen individueel en in groepen op de reis van bewustwording en thuisZijn in jezelf. Ik hou ervan ruimte te scheppen en ervaringen te creëren voor ‘diepzielduiken’. Hierin kunnen we ons eigen donker en licht ontmoeten, en onze ware kracht en innerlijke wijsheid leren kennen. Dit doe ik via o.a. klank en zang, coaching, opstellingen, rituelen, meditatie en visualisatie, en energetisch-, emotioneel- en lichaamswerk. 

Zo kunnen we stap voor stap steeds meer voluit leven en liefhebben. En ten diepste ontspannen, genieten, spelen en bewust creëren wat ons hart en ziel verlangt. Net zoals de dolfijnen, die ons dit prachtig voorleven.

Deze reis begeleid ik samen met Larissa van Beek, met wie ik al meer retraites heb mogen verzorgen. Zij is een prachtige, intuïtief afgestemde vrouw die werkt en leeft vanuit haar hart. Met haar helende, heldere vermogens, en diepe verbinding met de dolfijnen, vormen we samen een fantastisch team. Warm, betrokken, enthousiast, speels, authentiek, magie, diepte, oervertrouwen, lol…

We hebben enorm veel zin in de reis! Ga je mee? 

Je vindt mij en mijn events ook op Facebook en Hipsy.

Inschrijven voor mijn nieuwsbrief kan hier