Skip to main content

Datum

23 - 30 apr 2023
Verlopen!
Rianne Sportel

Organisator

Rianne Sportel
Telefoon
+31637440419
Email
info@riannesportel.com
Website
http://www.riannesportel.com

Meivakantie Tienerweek

Iedereen welkom, jongeren vanaf 9 jaar met hun ouder(s) in het bijzonder.

Hoe bijzonder zou het zijn om samen met je kind deze onvergetelijke vakantie te beleven?
En hoe gaaf zou het zijn om samen met je ouders tussen de dolfijnen te zwemmen, en tegelijk nieuwe vrienden te maken aan boord van een grote boot!

Tijdens deze meivakantie week verwachten we vooral veel jongeren (vanaf 9 jaar) met hun ouders te verwelkomen. Maar natuurlijk is iedereen welkom! 

Kijk voor uitgebreidere informatie over de dolfijnreis in de andere reisweken van Rianne op deze site, en op haar website: Dolfijnreizen 2023 informatie

Specifiek voor deze meivakantie tienerweek:
Het programma en de begeleiding op de boot zullen zoals altijd afgestemd zijn op de aanwezigheid van de dolfijnen, en in het bijzonder nu ook op de jongeren én hun ouders

Als de dolfijnen thuis zijn, zwemmen we meerdere keren per dag met ze samen. Ook zullen we de meeste mooie vissen en wonderlijke waterwezens ontmoeten, wanneer we snorkelen bij de koralen van het rif. 

Op de boot hebben we alle tijd en ruimte om lekker te niksen, te doen waar je zin in hebt, spelletjes spelen, boekje lezen, tekenen, waterplonsen, lachen, dansen/bewegen, zingen en uitrusten. We genieten van het heerlijke eten, en je kunt slapen in je eigen hut of op het dek onder de prachtige sterrenhemel!

Verder kijken we in het moment waar behoefte aan is. Soms zullen we gezellig met elkaar als groep iets ondernemen, zoals een speels samenzijn of deelronde om elkaar te horen. Soms zullen we samen met de jongeren iets doen, en kunnen de ouders met de andere begeleider bijvoorbeeld lekker samen mediteren, delen, of juist even luieren en uitrusten. ;-) En er zal vast van alles ontstaan wat we nooit van te voren hadden kunnen bedenken. Doe je mee?! :-)

Een droomvakantie om nooit te vergeten!
Meer informatie over de reis vind je hier.
Voor vragen, verder kennismaken en aanmelden voor de reis: bel of mail me gerust.

Rianne & Larissa
Deze reis wordt begeleid door Rianne Sportel en Larissa van Beek.
We hebben al eerder samen een dolfijnreis georganiseerd en daarnaast meerdere retraites. Larissa’s dochter Nyima (dan 12 jr) zal ook meegaan op reis! We hebben er ongelooflijk veel zin in. :-)

Rianne:
Als kind al was ik gek op dolfijnen, en koesterde de droom om ooit met hen te zwemmen.
Vanaf 2017 heb ik meerdere magische weken mogen snorkelen met de spinnerdolfijnen van Sataya. Het voelt telkens weer als diep thuiskomen. De immense liefde, kracht en energie ik tussen de dolfijnen ervaar is niet te beschrijven. Elke ontmoeting met hen, elke dolfijnreis, brengt een steeds diepere vreugde, verbinding, speelsheid en stroming in mij en mijn leven!

Larissa is een prachtige, intuïtief afgestemde vrouw die werkt en leeft vanuit haar hart. Met haar helende, heldere vermogens, en diepe verbinding met de dolfijnen, vormen we samen een fantastisch team. Warm, betrokken, enthousiast, speels, authentiek, magie, diepte, oervertrouwen, lol...

Meer informatie over ons vindt je hier