Skip to main content

Datum

30 apr 2023 - 07 mei 2023
Verlopen!
Carla Hollants

Organisator

Carla Hollants
Telefoon
+31631391918
Email
carla@zmwd.nl
Website
http://www.zwemmenmetwildedolfijnen.nl

Zwemmen met vrije dolfijnen

Transformerende ontmoetingen onder water.

Stel je eens  voor, dolfijnen bevolken al miljoenen jaren onze planeet. En er is vastgesteld dat hun intelligentie verder moet reiken dan het onze. Zelfs hun  taal is uitgebreider dan het onze. Maar waar mensen hun intelligentie hebben ingezet om met allerhande technieken en spullen het leven te vergemakkelijken; dolfijnen hebben geen handen waarmee zij dit kunnen doen. Waar hebben zij  hun intelligentie dan op gericht?  Voor mij is dit een groot mysterie dat we met ons hoofd nooit kunnen begrijpen. Alleen door ons hart te openen kunnen we ervaren dat we deel uitmaken van dit mysterie. De dolfijnen met hun speelse vrolijke energie verwelkomen ons zodra ze ons zien. En hun aanwezigheid raakt je. Ineens voel je je thuis. Een gevoel van intens geluk overvalt je. Een oeroude herinnering wordt wakker. We zijn niet alleen, maar samen. Verbonden met elkaar en met de wereld om ons heen. Deze week kun je rusten in deze verwondering, in het aangeraakt worden, in het opnieuw ervaren. Misschien voel je inspiratie hoe je leven verder vorm te geven, of kun je al die illusies loslaten, die je te lang geloofd hebt.  Of is het  je behoefte om je simpelweg over te geven aan alles wat er op dit moment is en puur te genieten van de schoonheid van de onderwaterwereld en jezelf als onderdeel hiervan. Niets hoeft, alles mag. Ieder op zijn of haar eigen manier, in eigen tempo, met eigen woorden uitgedrukt, of in stilte.

Welkom.

 

Carla

Organiseert sinds 2016 dolfijnreizen naar het Satayareef. De bijzondere ervaringen van een week samen op zee raken je diep van binnen. In deze week zie je iedereen verzachten en open gaan. Een prachtig geschenk dat we meenemen naar huis en dat zo boven water door kan werken in ons en door kan stromen naar onze omgeving. Dat ik in dit hele proces mag faciliteren maakt me dankbaar en geeft me power om het beste uit mezelf te halen en in te zetten voor mijn medereizigers en de dolfijnen en hun kwetsbare leefgebied.

Deze reis is prima geschikt om in je eentje te boeken, op de boot zijn we één familie. Maar ook gezinnen met kinderen vanaf 9 jaar (overleg mogelijk) zijn van harte welkom. En verder kun je  natuurlijk iedereen meenemen met wie je deze prachtige week samen wilt beleven!