Skip to main content

Datum

18 - 25 nov 2023
Bob Hense

Organisator

Bob Hense
Telefoon
+31630310850
Email
bob@benow.nl
Website
https://benow.nl/dolfijnreis/

Andere Organisatoren

Reset Egypt

Bob Hense en Esther Brouwer organiseren 18-25 nov '23 samen een reset op bijzondere locatie. Besluit mee te gaan in een unieke ervaring. Een sprong in ontspanning, met reflectie, inzichten en concrete acties die je persoonlijk leiderschap een boost geven.

Het avontuur begint als je besluit mee te gaan!
Een reset waar veel schatten in verborgen liggen.
Je volle potentieel ontdekken en ervaren. De dolfijnen zijn prachtige dieren om je daarbij te spiegelen en te ondersteunen.

Je duikt in een Reset waarin je je potentieel ontdekt en gaat ervaren.

Wat kan je verwachten:

In Egypte - de haven Hamata stap je aan boord van een schip en krijg je een volledig verzorgde reis van een week naar het Sataya rif alwaar dolfijnen samenkomen om te spelen en te rusten na de jacht. Wanneer je gaat zwemmen besluiten de dolfijnen om je gezelschap te houden, of niet, zij bepalen.
Deelnemers ervaren de aanwezigheid van dolfijnen als een niet te beschrijven ontmoeting die hen in staat stelt zichzelf beter te begrijpen en onnodige mentale en emotionele ballast achter zich te laten. De Reset training is mede gebaseerd op de Theory U van Otto Scharmer en helpt je concrete inzichten te verkrijgen over wat wel en niet meer werkt in je dagelijks leven.
Durf jij deze uitdaging met jezelf aan te gaan in een buitengewoon comfortabele omgeving?

Voor wie
: Iedereen is welkom. Wij en de dolfijnen maken geen onderscheid. Ervaring leert dat De Reset zeer geschikt is voor hen die hun persoonlijk leiderschap willen verdiepen en verbeteren. Om in zee termen te blijven. Om het roer van je leven en wellicht je bedrijf beter ter hand te nemen.

Mocht je geïnteresseerd zijn bel ons dan! Dan bespreken we jouw wensen en geven we je inhoud en een sfeerbeeld van de reis en meer inhoud van het programma
We zien uit naar je reactie!

Bob

Geboren als een water mens. Het onderwater leven vind ik enorm fascinerend, wat we als mens allemaal nog kunnen ontdekken en ervan leren. Mijn levensproject gaat over wijsheid en licht brengen. Natuur, natuurvolkeren en oude beschavingen, geven ons een wijsheid: de levenskunst van het leven. De dolfijnen en de krachtplek Sataya is een plek van volledig thuiskomen in je zelf. Waar de ware levenskunst zichtbaar en voelbaar voor je wordt. Anderen dit laten ontdekken is mijn levensdroom.

Esther

Esther is gefascineerd door het vormgeven van ieder mens aan zijn dagelijks bestaan en wat groter, zijn leven.

Ook kan je Esther vaak zwemmend aantreffen. Het liefst in natuurlijk water zoals de Lek. Water is voor haar koesterend en verfrissend en geeft haar mede inzichten voor de vraagstukken die op haar pad komen, persoonlijke vraagstukken maar ook die van haar klanten.

Met altijd de focus op het menselijke aspect heeft ze samen met directies menig organisatie in beweging gebracht naar het juiste niveau.

Sataya

Locatie

Sataya