Skip to main content

Datum

21 - 28 mei 2023
Bob Hense

Organisator

Bob Hense
Telefoon
+31630310850
Email
bob@benow.nl
Website
https://benow.nl/dolfijnreis/

Andere Organisatoren

Martine Florus
Martine Florus
Telefoon
+32476347918
Email
martine.florus@gmail.com

Het avontuur begint als je besluit mee te gaan!
Een reis waar veel schatten in verborgen liggen.
Tijd om puur jezelf te zijn, een combinatie van genieten en je zijnskracht versterken.
Je eigen volle potentieel ontdekken en ervaren. De dolfijnen zijn prachtige dieren om je daarbij te spiegelen en te ondersteunen.
Ze worden ook weel de meest intelligente wezens genoemd.
Sataya is een prachtige plek om de verbinding met je kern te verdiepen. Gaan ervaren wat volledig aanwezig zijn echt betekent.
De hele setting geeft je de mogelijkheid eventuele ballast overboord te gooien. De stroom van jouw leven meer en meer te herkennen en te volgen.
Wat zeker niet ontbreekt is de speelse moed beleven om puur jezelf te zijn.
De reis zelf: Een prachtige tocht met de boot naar het Sataya Rif. De plek waar we voor anker gaan en de rest van de week wonen.
De dolfijnen rusten, slapen en spelen overdag in dit rif. Waardoor wij de gelegenheid hebben met de dolfijnen te zwemmen.
Naast het zwemmen met de dolfijnen is de onderwater wereld op het rif magisch. Er is veel tijd om te ontspannen en tot rust te komen.
De innerlijke reis wordt ondersteunt met momenten van bezinning, ervaringen en belevenissen delen.
Mijn levensproject is mensen in verbinding te brengen met hun innerlijke wijsheid en licht. Sataya en dolfijnen zorgen voor een plek waar dit maximaal mogelijk is.

Woorden schieten verder tekort, mocht je geïnteresseerd zijn bel me dan! Zo verbinden geeft te mogelijkheid om meer sfeer te proeven. Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten.
Met vrolijke dol-fijne groet

Martine en Bob

Martine leeft al sinds haar herinnering met de vraag: Wie ben ik? Haar eigen weg naar zelfliefde leidde haar de wereld rond. Ze woonde in Hawaï, kwam tot diepe zelfheling in India en Afrika, ontmoette leraars in België, Thailand en Amerika, en verbleef tussendoor in België, haar thuisland. In de reis die ze heeft afgelegd leerde ze dat je lichaam een hele wijze raadgever is in het leven. Puurheid en liefde, de energie van het hart laten stromen, zijn haar zielenwaarden.

Bodywork, shiatsu, Avatar en Tao, zijn een rode draad in haar leven. Awakening your essence is haar natuurlijke kracht.

Bob is geboren met een enorme fascinatie voor alles wat er tussen hemel en aarde bestaat. Vanuit een natuurlijk kracht en wijsheid brengt hij al vele jaren inzicht, bewustwording en is vooral de schakel naar cultivatie ervan in je leven of organisatie. Gespecialiseerd in levenskunst en natuurlijke creatie.

De wijsheid uit de natuur en van natuurvolkeren, zijn een helder kompas in zijn leven. Be now is het label van Bob.

Sataya

Locatie

Sataya