Skip to main content

Datum

15 - 22 sep 2024
Rianne Sportel

Organisator

Rianne Sportel
Telefoon
+31637440419
Email
info@riannesportel.com
Website
http://www.riannesportel.com

Andere Organisatoren

Erica Nap

Vrij en vreugdevol jezelf zijn

De ultieme vakantie en een diep transformerende reis

Ga je mee op vreugdevolle duik in jezelf en tussen de dolfijnen?

Een week lang verblijven we op het Sataya “Dolfijnenrif”. Deze lagune in het zuiden van Egypte is een krachtplaats en een ware oase van rust en sereniteit. Te midden van het heldere turquoise water word je gewiegd op de boot en verwarmd door de zon. Je zwemt dagelijks met de vrije dolfijnen en ontdekt de mooiste koraalriffen. 

Snorkelend in het water word je opgenomen in een groep van soms wel meer dan 60 dolfijnen, die overal om je heen komen zwemmen. Moeiteloos nemen ze je mee in samen spelen, rusten en plezier maken. 

De manier waarop de dolfijnen in vrede en harmonie samenleven is een inspirerend voorbeeld voor ons. Wij zijn te gast in hun habitat, en benaderen hen en hun leefomgeving met respect en dankbaarheid. De dolfijnen bepalen zelf of ze geïnteresseerd zijn in contact met ons of niet. Dat maakt deze ontmoetingen juist zo magisch! 

Naast de betoverende onderwaterwereld genieten we overdag van het heerlijke eten, de zon, elkaar, de rust en ruimte voor jezelf, luieren, spelen, Zijn. ‘s Nachts slaap je onder de indrukwekkende sterrenhemel, of lekker knus in je kajuit. Moeiteloos zak je in de tijdloze stroom van ontspannen, gezelligheid, opladen en verstillen.

Magische ontmoetingen

In de ontmoetingen met de dolfijnen opent je hart zich als vanzelf. Hun liefdevolle energie omhult en doorstroomt je, en raakt je aan in je kern. Veel mensen voelen zich in hun aanwezigheid ‘thuiskomen’ in zichzelf. 

De dolfijnen spiegelen onze vrije, stromende staat van zijn. Met hun zachte, speelse kracht helpen ze ons herinneren wie we in essentie zijn. Op hun eigen, liefdevolle wijze helpen ze je contact te maken met de wijsheid en verlangens van jouw hart en ziel. Dit kan inspiratie en inzichten brengen over hoe jij je leven vorm wilt geven. Voor iedereen zal de -innerlijke- reis heel uniek en eigen zijn.

Tijdens de reis zullen we ook verbinding maken met de energie van de walvissen, grootse hoeders van oeroude kennis. De energetische aanwezigheid van de walvis brengt een ervaring van Zijn, diepe rust, stilte en allesomvattende liefde. 

Diepzielduiken

Dagelijks bieden we momenten van verdiepend samenzijn, om stil te staan bij wat we ervaren. Deze momenten van bewustwording en integratie ontstaan in afstemming met elkaar en de dolfijnen. Je bent altijd vrij om te kiezen of je meedoet of niet. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld meditaties, deelrondes, zacht lichaamswerk, kleine opstellingen, stilte, dansen, klanken en zingen. Deze momenten verdiepen niet alleen de verbinding met jezelf, maar ook jouw verbinding met de dolfijnen en de helende frequenties van Sataya. 

Een week lang vertoeven in dit immense veld van liefde en eenheid is diep transformerend en kan levensveranderend zijn. Je gaat naar huis met hernieuwde kracht en energie, gevoed en opgeladen. Je voelt je sprankelend van binnenuit, en rustend in vertrouwen en liefde. Na de reis zul je merken dat de gehele ervaring en de energie van de dolfijnen nog lang doorwerkt in jou en in je leven. Welkom op dit onvergetelijke en hart-openende avontuur.

De reis begint op het moment dat je Ja zegt! 

Voor vragen, verder kennismaken en aanmelden voor de reis: bel of mail me gerust.

Rianne
Als kind al was ik gek op dolfijnen, en koesterde de droom om ooit met hen te zwemmen.
Vanaf 2017 heb ik meerdere magische weken mogen snorkelen met de spinnerdolfijnen van Sataya. Het voelt telkens weer als diep thuiskomen. De immense liefde, kracht en energie ik tussen de dolfijnen ervaar is niet te beschrijven. Elke ontmoeting met hen, elke dolfijnreis, brengt een steeds diepere vreugde, verbinding, speelsheid en stroming in mij en mijn leven!
Op het land begeleid ik mensen individueel en in groepen op de reis van bewustwording en thuisZijn in jezelf. Ik hou ervan ruimte te scheppen en ervaringen te creëren voor 'diepzielduiken'. Hierin kunnen we ons eigen donker en licht ontmoeten, en onze ware kracht en innerlijke wijsheid leren kennen. Dit doe ik via o.a. klank en zang, coaching, opstellingen, rituelen, meditatie en visualisatie, en energetisch-, emotioneel- en lichaamswerk.
Zo kunnen we stap voor stap steeds meer voluit leven en liefhebben. En ten diepste ontspannen, genieten, spelen en bewust creëren wat ons hart en ziel verlangt. Net zoals de dolfijnen, die ons dit prachtig voorleven.

Deze reis begeleid ik samen met Erica Nap
We hebben enorm veel zin in de reis! Ga je mee? 

Naast mijn website, vind je mij en mijn events ook op Facebook en Hipsy.
Inschrijven voor mijn nieuwsbrief kan hier.