Skip to main content

Datum

14 - 21 mei 2023
Verlopen!
Bob Hense

Organisator

Bob Hense
Telefoon
+31630310850
Email
bob@benow.nl
Website
https://benow.nl/dolfijnwijsheid/

Puur ZIJN

Het avontuur begint als je besluit mee te gaan!
Een reis waar veel schatten in verborgen liggen.
Tijd om puur te ZIJN, een combinatie van genieten en je zijnskracht verstevigen.
Je volle potentieel ontdekken en ervaren. De dolfijnen zijn prachtige dieren om je daarbij te spiegelen en te ondersteunen.

Sataya is een prachtige plek om de verbinding met je kern te verdiepen. Ervaren wat volledig aanwezig zijn echt betekent. De hele setting is magisch, waardoor healing vanzelf plaatsvindt. Wat er ontstaat is de speelse moed om ECHT jezelf te ZIJN.

De reis zelf: Een prachtige tocht met de boot naar het Sataya Rif. De plek waar we voor anker gaan en de rest van de week wonen. De dolfijnen rusten, slapen en spelen overdag in dit rif. Waardoor wij de gelegenheid hebben met de dolfijnen te zwemmen en van de onderwaterwereld op het rif te genieten.
De innerlijke reis wordt ondersteunt met momenten van bezinning, lichaamswerk, meditatie en andere vormen van integratie.

Woorden schieten verder tekort, mocht je geïnteresseerd zijn bel me dan! Zo verbinden geeft te mogelijkheid om meer sfeer te proeven. Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten.
Met vrolijke dol-fijne groet!

Bob

Geboren als een water mens. Het onderwater leven vind ik enorm fascinerend, wat we als mens allemaal nog kunnen ontdekken en ervan leren. Mijn levensproject gaat over wijsheid en licht brengen. Natuur, natuurvolkeren en oude beschavingen, geven ons een wijsheid: de levenskunst van het leven. De dolfijnen en de krachtplek Sataya is een plek van volledig thuiskomen in je zelf. Waar de ware levenskunst zichtbaar en voelbaar voor je wordt. Anderen dit laten ontdekken is mijn levensdroom.

Sataya

Locatie

Sataya